Lognvik Søndre

Nyheter

 

Nyheter

 

Vedlikehold i 2018

 

Vi har i våres skiftet vinduer på sørsiden av både Geitefjøset og Sauefjøset. Vinduene er levert av Bjervamoen Trevare og installert av Kile Handlaft fra Fyresdal.

Toalett og gangparti i Geitefjøset har fått en sårt nødvendig oppussing. Arbeidet er ledet av Vinje Rør med lokal arbeidskraft og assistanse fra Rauland Elektriske.

Vi har begynt utskiftning av panelovner på flere av hyttene slik at varme etterhvert kan fjernstyres av gjestene. Løsningen er levert av Sikom og Rauland Elektriske.

På fjellet holder vi på med beising og reparasjon av døren til uthuset på Jakthytta. Arbeidet utføres av Eirik Berge.

Internett løsningen på tunet og Fjellstua er nå oppgradert. Tunet har fått egen fibertilkobling med 80/80 Gbps og vil dekke tunet mye bedre enn tidligere da 2.4 Ghz båndet er frigjort til klient trafikk. På Fjellstua er det installert høykapasitets meshrouter fra AmpliFi. 

Gjenstående : vi planlegger å fullstendig restaurere inngangsdøren til Fjellstua i Oktober. Arbeidet er bestilt hos Walløe & Nilsen i Bergen. Det er også noen flere vinduer som bør skiftes ut på bygningene på tunet og det er endel mindre reparasjoner av gjerde osv. og noe beising som gjenstår iår.