~Utleie~ 

Vi kan tilby utleie av Lognvik Fjellstue og enkelte hytter. Under vil du finne informasjon om dette.

Leie av Lognvik Fjellstue

Informasjon:
Boligareal: 600m2
Boligtype: hytte
Antall soverom: 8
Antall sengeplasser: 22
 

Beskrivelse:
Lognvik Fjellstue er en tømmervilla tegnet av arkitekt Arnstein Arneberg, som ligger flott til på fjellet i Telemark. Her er det mange muligheter for fritidsaktiviteter, både sommer og vinter. Hytta ligger i et område preget av gamle tun og fjellgårder mellom majestetiske fjell.

Fjellstua tar 22+ overnattende gjester og kan leies for en helg- eller over flere uker. Fjellstua kan by på et stort, moderne og innbydende kjøkken, spisestue med plass til over 35 gjester, peisestue, bibliotek/tv-stue, underholdningsrom med bordtennisbord, badstue, nye bad og helt ny-oppussede soverom m.m. Se bilder! Det er 10 min. kjøring til Rauland sentrum med butikker, kafèer osv., og 15 min. kjøring til Rauland skisenter eller Rauland Alpinsenter, og Rauland ridesenter. Andre muligheter som er å by på: turer i skogen eller høyfjellet, langrennsturer i "Silkedalen", fiske, jakt, peiskos, internett-surfing eller tv-titting.

Wifi er inkludert og fri i bruk.

Adkomst : Kjør Drammen - Kongsberg - Notodden - Nutheim - Øyfjell - Lognvik. 200 km / 3 timer fra Oslo. 

 

Prisene er som følger (moms på 10% kommer i tillegg):

Sommersesong fra etter påske til 1.desember:
9000,- pr. helg
2500,- pr. dag ekstra
19.900,- pr. uke

Vintersesong fra 1.desember til før påske:
9900,- pr. helg
3000,- pr dag ekstra
25.000,- pr. uke

Påske
30.000.-

 

Fasiliteter:
Oppvaskmaskin
Kjøleskap
Kaffetrakter
Fryser
Vaskemaskin
Støvesuger
Innlagt strøm
Innlagt vann
Peis
Ikke-røyk
TV
Wifi
Badstue
Parkeringsplass
Båtplass
Hagemøbler

Avstander:
Vann: 100 meter
Strand: 100 meter
Turterreng: 0 meter
Fiskemulighet: 100 meter
Alpinanlegg: 10 000 meter
Matbutikk: 5000 meter
Sentrum: 5000 meter

Se ledige tider for utleie av Fjellstua under. Opptatte tider vises med "busy".


Leie av hytter

 

Vi tilbyr utleie av mindre hytter på åremål. Noen av hyttene ligger plassert på Lognvik Søndre gårdstun, mens andre ligger høyere opp i fjellet. Under står det beskrivelse av alle hyttene, samt om de for øyeblikket er ledige for utleie.

 

Eldhuset:

Bygget på 1700 tallet, og er på 46 m2 grunnflate over to etasjer. Det er to soverom oppe, samt et toalett,  og kjøkken og stue nede. Stor peis. Eldhuset er beregnet på inntil 8 personer. Se bilder av Eldhuset under. 

Eldhuset er for tiden utleid.

 

Stabburet:

Bygget på 1700 tallet, og er på 30 m2 grunnflate over to etasjer. Stabburet har ett soverom med to køyesenger nede, og kjøkken/oppholdsrom oppe.  Det er i tillegg et toalett med vask og varmt/kaldt vann. Stabburet er beregnet på 2 - 4 personer. Se bilder av hytta under.

Stabburet er for tiden utleid.

 

Geitefjøset:

Bygget på 1800 tallet, og er på ca. 30m2, med ett oppholdsrom med senger og kjøkkenkrok. Det er i tillegg et toalett med vask og varmt/kaldt vann. Vedfyrt kamin. Geitefjøset er beregnet for 2 - 3 personer. Se bilder av hytta under.

Geitefjøset blir ledig for utleie i første halvdel av 2019 - ta kontakt.

 

Sauefjøset:

Bygget på 1800 tallet, og er på 53 m2. Sauefjøset har stue med vedfyrt kamin og himmelseng, seperat kjøkken, eget soverom samt et bad med toalett, servant og dusjområde. Sauefjøset er beregnet for 2 - 4 personer. Se bilder av hytta under.

Sauefjøset er for tiden utleid.

 

Stallen:

Bygget på 1800 tallet, med grunnflate på 21 m2 i 2 etasjer.  Stallen har stue og kjøkken nede og soverom for 4 personer oppe.  I tillegg er det et lite toalett med servant og kaldt vann. Hytta er beregnet for 2 - 4 personer. Se bilder under.

Stallen er for tiden utleid.

Vedskjulet:

Vedskulet ble bygget på 1800 tallet, og er på 42 m2. Det er ett oppholdsrom med kjøkkenkrok, ett soverom og bad med toalett, vask og dusj i hytta. Beregnet for 2 - 3 personer. Se bilder under.

Vedskjulet er for tiden utleid.

Brekkestaul:

Brekkestaul er en støl/sæter på veien opp til fjellet, like ovenfor Håto. Det er ett oppholdsrom med en køyeseng, kjøkken avdeling med gass bluss og vedfyrt kamin i hytta.  Vann hentes i bekken som renner ved siden av hytta. Tilhørende er det et skjul utenfor med utedo og ekstra soverom med en køyeseng.  Brekkestaul er best egnet for 2 personer.  Stølen ligger på en pen gresslette og kort avstand opp til fjellet, ca. 900 moh. Se bilder under.

Brekkestaul er for tiden utleid..

 

Fjellstaul:

Fjellstaul er en støl/sæter på fjellet. Det er ett oppholdsrom med to senger, kjøkken avdeling og vedfyrt kamin. Utenfor er det et vedskjul med utedo. Fjellstaul er best egnet for inntil 2 personer. Stølen ligger under en fjellknaus foran et lite vann og en moltemyr, ca. 950 moh. Se bilder under.

Fjellstaul er for tiden leid ut.

 

Grostøl:

Grostøl er en støl/sæter på fjellet.  Det er en stue med stor peis og kjøkkenavdeling i hytta. I tillegg er det ett soverom med to køyesenger, og et tilhørende fjøs med ekstra soverom, og utedo. Grostaul er beregnet for inntil 4 - 6 personer. Stølen ligger ved et meget bra fiskevann, under Grostølnuten på ca. 950 moh. Se bilder av hytta under.

Grostøl er for tiden utleid.

 

Jakthytta:

Jakthytta har ett oppholdsrom med stor peis, 4 senger og kjøkkenavdeling. Tilhørende til hytta er det en vedbod og utedo. Beregnet for inntil 4 personer. Stølen ligger på en liten høyde ved et meget bra fiskevann, under Grostølnuten på ca. 950 moh. Se bilder under.

Jakthytta er for tiden utleid.